Oho. On taas vissiin vierähtäny hetki. Pitäis ihan oikeesti ottaa itteensä niskasta kiinni ja kirjotella useemmin. Luen kyllä kasan blogeja päivittäin ja inspiroidun valtavasti, mutta koskaan ei tule kuitenkaan mitään järkevää tänne kirjoteltua. Eikä kyllä nytkään, aamulla ku on oltava 5:15 töissä. Eek.

Pitää kuitenki hehkuttaa vielä, että New Yorkin lennot on nyt vihdoin ja viimein varattu ja tämä tyttö tuhlaa kesätöissä vaivalla ansaitut rahat 9.-17.9. rapakon takana! ;)

Ai nii ja Mamma mia oli ihan paras! Näin musikaalin joskus vuosia sitten Lontoossa ja siitä lähtien oon siitä tykkäilly kovasti ja Las Vegasissa ja Helsingissä olisin halunnu nähdä sen uudestaan, mutta ei ollu koskaan aikaa tai rahaa. Musikaali on aina tietenki musikaali, mutta elokuva oli kyllä ainakin melkein yhtä hyvä, ku musikaalikin. Varsinkin Meryl Streep, Julie Walters ja Christine Baranski olivat ihan parhautta tässä leffassa! Pierce Brosnan laulamassa ABBAa oli jotenkin koomista. :D :D Mutta joo, pakko ehkä nähä tuo uudestaan!

Mutta nyt jos menis vaikka tapaamaan Nukkumattia.